fbpx Уютна Коледа с неограничени мегабайти и достъп до HBO за потребителите на А1 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Уютна Коледа с неограничени мегабайти и достъп до HBO за потребителите на А1

Надали има по-коледно занимание от поредния коледен филмов маратон със „Сам вкъщи“ от първия до последния филм и топла напитка

Тази година искаме да ви дадем още идеи как времето, прекарано с най-близките у дома по празниците, да бъде още по-приятно и по-забавно.

През декември А1 акцентира върху малките жестове на внимание, които всъщност са в основата на това да сме свързани заедно. Затова и коледните промоционални оферти от А1 са под мотото „Каквито и да са технологиите на бъдещето, малките жестове винаги ще ни свързват“. Сред тях може да откриете предложение за неограничени мегабайти на максимална скорост за абонатите с мобилна услуга и достъп до HBO за тези, които са избрали фиксирана телевизия, са само част от коледната магия на телекома.

Така ще можете да се наслаждавате на коледни ТВ класики, докато очаквате Дядо Коледа да намине да остави нещичко под елхата.

Предложенията на А1 ще помогнат и тази година на добрия старец да ни донесе подаръци, които да са в крак с новите технологии, но преди това ще превърне целия декември в безкраен празник. От телекома са подготвили неограничени мегабайти на максимална скорост за абонатите с мобилна услуга и достъп до HBO за тези с фиксирана телевизия до края на декември. Еднократните бонуси се активират през платформата за самообслужване Моят A1, която има приложение за iOS и Android и уеб версия на A1.bg.

В зависимост от вида на услугите, които използва, потребителят ще получи информация на началния екран как да ги използва. При мобилна услуга трябва да се посочи номер в мрежата на A1, на който ще бъде активиран неограниченият трафик. При телевизия се избира номер на услугата от профила. Потребителят ще получи достъп до трите канала на HBO до 31 декември.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия на адрес, той ще може да активира двата бонуса едновременно. Това е начинът на A1 да благодари на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците. Те, на свой ред, могат да се включат в коледната кампания на A1, която тази година е в подкрепа на детското здравеопазване в България. Телекомът ще закръгля със свои средства всяка сметка, платена през Моят A1 до 31 декември. Разликата ще бъде дарена за обновяване на детско отделение по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“. Междувременно продължава и играта „Моят A1 ти е на късмет“.

Подаръци ще има и след Коледа! До 29 януари 2023 г. регистрираните потребители в Моят A1 могат да завъртят виртуалното Колело на късмета и да спечелят както моментни бонуси като мегабайти на максимална скорост и национални минути, така и предметни изненади като 5 смартфона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL.