fbpx Васил Найденов взриви публиката на Ретро Клуб Лозенец | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Васил Найденов взриви публиката на Ретро Клуб Лозенец

Васил Найденов взриви публиката на Ретро Клуб Лозенец

Почти три часа вечната поп звезда Васил Найденов държа гостите на новооткрития пиано бар „Ретро Клуб Лозенец“ на върха на екстаза в популярния южен черноморски курорт Лозенец. Той изуми ретро меломаните с продължителността на шоуто си, пеенето изцяло „на живо“ и , невероятно си раздаване на публиката. Вечните му хитове екзалтираха публиката, която заедно с него изпя най-популярните му парчета и го изкара над десет пъти на бис. На другата сутрин се оказа, че много от гостите на вечерта, са останали без глас, след като заедно с Кеца са пяли хитове като Адаптация (1979 г.), По първи петли, Телефонна любов и още поне две дузини музикални бисери, които ще останат завинаги в сърцата дори и на днешните 20-годишни. За изключителното ниво на музикалния маратон допринесе и невероятният Косьо Цеков (ФСБ), който бе зад пианото и нажежи допълнителна публиката с няколко свои изпълнения.

Сред аплодиращите непосредствено до сцената беше голяма компания от новите филмови и театрални родни звезди. Захари Бахаров с половинката му Диана Алексиева се забавляваха до зори с Нина Николина и Теодора Духовникова, като непосредствено до тях в купона участваха и секссимволите Владо Карамазов и Юлиан Вергов. Сред гостите беше и чаровната Цветелина Николова, изпълнителен директор на най-иновативната българска изба Катаржина Естейт, както и много други представители на бизнес елита у нас.

Новооткрития Ретро Клуб Лозенец се очертава да бъде най-горещата точка и любимо място за феновете на ретро звученето. Мястото има уникален дизайн, напомнящ отворен роял с демпфери и струни, и оригинално вътрешно оформление на известния бургаски дизайнер Краси Капитанов.

Клубът се отличава не само с изключителна обстановка, но и с програма, която ще привлече всеки един любител на музиката. Градусите на макс ще вдигнат „Сигнал“, „Диана Експрес”, „ Мери Бойс Бенд”, Дичо & Поли Генова, Калин Вельов, Васил Петров и много други. Световни звезди също ще се запишат в златните страници на летните партита в клуба. Гвоздей на програмата се очаква да бъде диско звездата Haddaway, който ще има участие на 22 август.

Специални вечери на талантите пък очакват онези, които искат да покажат своите певчески умения. Специални вечери ще бъдат посветени на руската музика, както и партита подчинени на латино ритмите. 

Facebook коментари