fbpx Lipikar Baume AP+M за суха кожа с нова, лятна текстура | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Lipikar Baume AP+M за суха кожа с нова, лятна текстура

В очакване на по-топлите дни La Roche-Posay, представя иновацията на сезона – Lipikar Baume Light AP+M балсам с тройно действие, но с по-лека текстура, която попива по-бързо и има моментален охлаждащ ефект.

Когато температурата започне да се повишава бързо, по-леките продукти, които се нанасят лесно и попиват бързо, са правилният избор за нея. Това е основната разлика между новата формула Lipikar Baume Light AP+M, спрямо основната версия, която също има немазна и нелепкава текстура.

Формулата на Lipikar Baume Light AP+M съдържа по-висок процент термална вода (71%) и осигурява приятно усещане за охлаждане, което е много ценно през лятото. Lipikar Baume Light AP+M се препоръчва за хора с кожа, склонна към атопия, които предпочитат по-лека, бързо абсорбираща се текстура или живеят при топли и влажни метеорологични условия. Може да бъде и добър избор за тези, които се изпотяват лесно, за млади хора, които търсят бързо решение, и особено за мъже, на които им е трудно да намерят балсам, който да е лесен за нанасяне върху окосмени участъци на кожата. Подходящ е както за тяло, така и за лице, което улеснява грижата за всички, които водят забързан начин на живот.

98% от потребителите заявяват, че харесват текстурата на балсама, 88% от тях заявяват, че попива бързо в кожата, а 82% - че се нанася равномерно върху окосмените зони на тялото.

Lipikar Baume Light AP+M, както и Lipikar Baume AP+M съдържат Aqua Posae Filiformis, иновативната патентована активна съставка, която принадлежи към пребиотиците и е разработена чрез „зелена химия“ в лабораториите на La Roche-Posay. Формулите са подсилени със съставката MICRORÉSYL, която се извлича от корените на японско ефективно растение и помага за възстановяване на баланса на микробиома. Маслото от карите, ниацинамидът и термалната вода La Roche-Posay са отговорни за възстановяването на защитната функция на кожата. И двете формули незабавно успокояват кожата, намаляват фазите на екстремна сухота и подобряват качеството на съня.

Когато става въпрос за грижа за много суха кожа, склонна към атопия и алергии, дерматолозите препоръчват вземането на душ, а не на вана, с използване на меки почистващи продукти като Lipikar Syndet AP+ и избягване на гореща вода. След душ се препоръчва кожата да се изсуши добре, с нежни потупващи движения на кърпата, като се избягва триене, и да се нанесе Lipikar Baume AP+M или неговата Light версия.