fbpx Veritas с ново представителство в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Veritas с ново представителство в България

Veritas с ново представителство в България

След като Veritas Technologies официално приключи отделянето си от Symantec и от февруари т. г. вече оперира като независима компания, днес бе представено и българското представителство на компанията, което се ръководи от Зорница Сачкова (мениджър „Бизнес развитие и партньорства“). За лонча бе пристигнал и изпълнителен директор за Централна и Източна Европа Василе Аникулаесей.

През януари 2016 г. Veritas откри свое представителство в България, като повери развитието и координацията на бизнеса си в страната на Зорница Сачкова (мениджър „Бизнес развитие и партньорства“). Изпълнителен директор за региона на Централна и Източна Европа е Василе Аникулаесей.

Veritas предоставя софтуер и услуги, които помагат на организациите да събират, защитават, анализират и оптимизират своите бази данни. Това е важен фактор при взимането на информирани решения за управление на рисковете и намаляване на разходите. Към днешна дата Veritas предоставя решенията си на 86% от водещите компании в класацията Fortune 500.

„Отделянето ни като независима компания насочва усилията на екипа ни към идентифициране на бъдещите тенденции и предоставяне на услуги, които позволяват на компаниите да анализират данните, с които разполагат.“, сподели Аникулаесей.

Пазарът за услугите на Veritas се развива с голяма скорост, като до 2018 г. се очаква общата сума от неговите сегменти да достигне 24 млрд. щатски долара в световен мащаб. Сегментите, в които има най-силни позиции, включват „Запазване и възстановяване на информацията“, „Интегрирани устройства”, „Наличност на информацията“ и „Решения за архивиране“, като във всеки от тях Veritas запазва лидерство по пазарен дял.

 

 

Facebook коментари