fbpx Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи

С новата "Vienna City Card Experience" на Виенския туристически борд гостите на австрийската столица и виенчани вече могат да се ползват от 20 % отстъпка за нощувки в много от най-добрите хотели във Виена. Притежателите на картата  получават 20 % отстъпка от сметката в повече от 30 ресторанта и достъп до изключителни преживявания.

Самата карта струва 25 евро. Освен това с нея се предлагат и обиколки на града, ексклузивни преживявания и семинари на намалени цени или дори безплатно. Списъкът с около 200 предложения непрекъснато се разширява.

Посетете пчелин на покривите над Виена, разходете се под земята и научете интересни подробности за виенското метро или посетете обикновено затворените "планински" стаи в двореца Шьонбрун, чиито стени и тавани са покрити с прекрасни пейзажи. Много от местата могат да бъдат резервирани единствено с новата карта, други са с 20 % отстъпка, а някои посещения са безплатни – например дегустация на традиционните сладка и консерви STAUD  или посещение във виенската фабрика за стъклени снежни топки. Сред ресторантите, които са включени в списъка с отстъпки, са гурме ресторантът "Вестибюл" в един от най-известните немскоезични театри, Бургтеатър, и традиционното виенско кафене "Ландтман".

„Vienna City Card Experience Edition“ е интегрирана в новото приложение на Виенския туристически борд, наречено „ivie“. Приложението може да бъде свалено безплатно от Apple Store и Google Play. Покупката на „Experience Edition“ в приложението или в уеб магазина на experience.wien.info е с цена от 25 евро. Има и ваучери за подарък, които също могат да бъдат закупени и онлайн. Картата е валидна една година от датата на покупката.