fbpx Вината на Катаржина с поредно отличие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вината на Катаржина с поредно отличие

Вината на Катаржина с поредно отличие

Вината на изба Катаржина Естейт получиха високо отличие по време на най-престижния винен конкурс  “Mundus Vini”. Encore Syrah 2011 и Katarzyna Reserve 2009 се наредиха сред най-добрите вина в света и получиха златен медал. Със сребърен медал е наградено Question Mark Gold 2010. И трите вина са носители на множество награди на световни винени конкурси.

Престижното международно съзтезание “Mundus Vini” се провежда за 13 път в Германия, като тази година са се съзтезавали 6212 вина и са оценявани на принципа „сляпа дегустация” от 250 винени експерта от 40 страни. Само 30 вина от всички участвали са получили златно отличие.
„ Това е поредното признание за качеството на вината на Катаржина Естейт. Гордеем се с високите отличия и те са доказателство, че вървим в правилната посока. Всичките ни постижения, които получихме тази година от редица конкурси, са признание за отдадеността на екипа на избата. Добрата реколта, с която можем да се похвалим тази година, както и инвестициите в обработката на лозята и производството, ще създадат сериозна предпоставка за още по-качествени вина, с които да отговорим на очакванията на нашите почитатели.”, сподели Цветелина Николова, изп.директор на Катаржина Естейт.