fbpx Виртуален форум кани стартъпи, които искат да развият бизнес във Виена | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Виртуален форум кани стартъпи, които искат да развият бизнес във Виена

етикети

Като част от ViennaUP´21, най-голямата конференция в Централна Европа, посветена на стартиращия бизнес, на 28 април ще се проведе и форумът "Open Vienna - процъфтяваща стартъп екосистема". Участниците ще могат да научат как да подобрят и разширят бизнеса си дори във времена като днешните, изпълнени с предизвикателства.

Виенската бизнес агенция кани всички заинтересовани компании, стартиращи и развиващи се, които искат да разширят бизнеса си в международен план, да участват във виртуалното събитие "Open Vienna - процъфтяваща стартъп екосистема". В рамките на форума участниците ще имат възможност да се запознаят с иновативния дух в австрийската столица и да получат полезна информация от експерти за предимствата на Виена

 като бизнес локация. Еднодневното събитие включва лекции, които ще са от полза за чуждестранни фирми, решили да се установят във Виена. Организаторите са подготвили полезна информация за екосистемата на виенските стартъп компании и за възможностите за финансиране на проекти чрез публично-частни партньорства. По време на еднодневната конференция своя опит ще споделят някои от най-успешните стартъп компании на Виена като TourRadar, Gurkerl или Kaleido AI.

"Open Vienna" ще се проведе на 28 април 2021 г. и всеки, който иска да научи предимствата от стартирането на бизнес във Виена, може да се запише за безплатното събитие. Участниците ще могат да получат индивидуална безплатна консултация от експерти от Виенската бизнес агенция, както и да договорят срещи с отделните участници.

Събитието се провежда като част от конференцията ViennaUP´21 - уникален фестивал с поредица от онлайн семинари, конференции и различни лекции на представители на международни стартъп компании, инвеститори и нови таланти от сферата на предприемачеството. Самата конференция, която е най-голямата по рода си в Централна Европа, ще се проведе онлайн от 27 април до 12 май 2021 година.

Безплатна регистрация на: https://bit.ly/OpenVienna21