fbpx Виртуален офис за реален бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Виртуален офис за реален бизнес

Това, от което със сигурност се нуждае всеки бизнес е професионален имидж. Независимо дали фирмата сега започва да развива своята дейност, вече има сериозни позиции на пазара или се стреми да привлече повече и нови клиенти. Безспорно модерният офис означава добър имидж за всяка компания.
Ако фирмата ви обаче тепърва започва бизнес, проблемът с намирането на подходящо помещение и квалифициран персонал отнема време, следователно и средства. А клиентите не могат да чакат. Посрещането им в заведения определено не говори добре за компанията ви. Проблемът вече има решение. То се нарича виртуален офис.
Това е сравнително нова услуга у нас, за разлика от цял свят, където е много популярна и използвана от компаниите. Повече от година тя се предлага от предприемчивата българска фирма "Виртуален офис"(www.officebg.com).
Екипът на компанията може да организира ваш офис, без да е необходимо да наемате помещение и да търсите
секретарка

Така ще пестите време и пари.
Ще имате на разположение стационарен телефонен номер в София и оператор, който отговаря от името на фирмата ви през целия работен ден от 9 до 17,30 ч. Виртуалната секретарка ще запише всяко едно обаждане до вас и може да разговаря с клиентите ви на английски, френски и немски. Услугата позволява да осъществите връзка чрез имейл, факс и SMS, където и да се намирате. Ако ви е необходимо помещение за срещи, фирмата ще ви предложи модерен офис, оборудван с интернет, телефон, факс, пощенски адрес, скенер, ксерокс, видеовръзка. Всяко съобщение по факса се получава на имейла ви. Предвидени са всякакви екстри, важното е клиентът да се чувства ухажван и да бъде доволен.

"Виртуалният офис може да се използва от всеки бизнесмен, |
независимо дали той има установена дейност в София или в страната", казва мениджърът на фирмата Кирил Попов. Услугата е много удобна, ако пътувате в чужбина, но желаете да сте "в час" с бизнеса си, или сте решили да си вземете отпуска. През това време не е необходимо и компанията ви да спира да работи.
Офисът на www.officebg.com е на разположение 24 часа, като фирмата предлага и допълнителни услуги на клиентите си. Една от тях е
данъчен адрес в София - при тази услуга може да ви търсят данъчни и всички други държавни органи като екипът на "Виртуален офис" ще ги приеме като представител на фирмата ви. Така данъчните ще ви открият без проблем и могат да оставят съобщение, дори когато сте извън София или страната.
Виртуален офис е удобна услуга и за фирми, които вече имат офиси в София, но не желаят да натоварват служителите с допълнителни обаждания. Тя е подходяща, когато клиентът реши да даде обява - търси персонал, дава под наем или желае да закупи нещо. Не е необходимо да ангажира секретарката си, а просто да предостави друг телефонен номер, на който екипът на www.officebg.com приема обажданията. След всеки разговор клиентът получава SMS.

Цените
Ако изберете основният пакет от услуги във виртуалния офис - телефон, оператор и факс номер, това ще ви струва само 85 лв. на месец. Фирмата дава възможност всеки клиент да избере услугите, които желае да използва, като тогава се изготвя индивидуална оферта.
Ако желаете да наемете офис, оборудван с интернет, телефон и факс, трябва да приготвите 15 лв. на час.
Мини пакетът, който предлага
www.officebg.com включва престижен пощенски адрес за кореспонденция в София, персонален факс номер, получаване на съобщения в електронна поща, изпращане от уебформа. Тези услуги ще ви струват 20 лв. на месец.
Технологиите се развиват, а защо не и компанията ви? Направете успешен избор за успешен бизнес!

За контакти:
София, ул. Христо Белчев №15
тел.: 02/ 932 90 79,
факс: 02/917 39 55
e-mail:info@officebg.com
www.officebg.com