fbpx Явор Костов е новият шеф на Cushman&Wakefield Forton | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Явор Костов е новият шеф на Cushman&Wakefield Forton

Явор Костов, Директор агенции в Cushman & Wakefield Forton, става неин управляващ партньор. Той поема управлението от Михаела Лашова, която управлява компанията до сега, става председател на Борда на директорите и остава акционер. Тя ще работи по стратегическите проекти на Групата.

Консултантската компания е лидер на нашия пазар и част от най-големия холдинг за услуги в сферата на недвижимите имоти в България - Realto Group.

Явор Костов се присъединява към Forton през 2013 г., след като е заемал редица управленски позиции в инвестиционни компании и финансови институции. Костов притежава сериозен професионален опит в инвестициите в недвижими имоти, като реализира едни от най-значимите инвестиционни сделки на пазара през последните години. Има магистърска степен по Финанси от УНСС, София.

Михаела Лашова работи в компанията от 15 години, като през 2010 е поканена за партньор с отговорности към развитието на бизнеса, формулирането и предоставянето на комплексни услуги, а от 10 години е Изпълнителен директор. Под управлението на Лашова Forton се утвърждава като лидер на пазара на бизнес имоти в България, участва в повечето значими сделки в страната и навлиза на пазара на жилищни имоти.