fbpx За по-интелигентно бъдеще | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

За по-интелигентно бъдеще

За по-интелигентно бъдеще

 Традиционният годишен форум на IBM България, тази година е посветен на темета за по-интелигентното бъдеще.
„В продължение на повече от 10 години чрез традиционния форум на IBM, заедно с вас се опитваме да се доближим до бъдещето и да правим успешни крачки напред към него. Тази година избрахме темата на форума да бъде Smarter Future, защото искаме заедно с вас да споделим своя добър опит и идеи за бъдещето и за това как да направим живота ни по-добър, по-интелигентен и дори по-адаптивен към промените в заобикалящия ни свят.” сподели Александър Раков, генерален директор на IBM България

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев представи възможности за развитие на икономиката и стимулиране на инвестициите в България.

Цветелина Бориславова, Председател на Надзорния съвет на Българо-Американска Кредитна Банка АД и председател на фондация Credo Bonum представи иновативни подходи в подкрепа на устойчивото развитие и банковия сектор в България. „Виждам ролята на банковия сектор у нас като двигател на променящите се икономически модели и политики за развитие, както и на по-съществено интегриране на зелената идея в тях.“ заяви Цветелина Бориславова.

Лорейн Барбър-Милър, Директор отдел Маркетинг и Комуникации на IBM Централна и Източна Европа, основен лектор на Клуба на маркетинг мениджърите в България (CMO club), представи пътя към промяната в маркетинга.

По време на закриващият панел на събитието под името „Малките тайни зад големите успехи”, известни български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Румяна Нейкова и Екатерина Дафовска споделиха своите тайни за успеха и изкуството да бъдеш лидер.

Facebook коментари