fbpx Задава се Rakia and Spirits Fest Sofia в началото на декември | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Задава се Rakia and Spirits Fest Sofia в началото на декември

Rakia and Spirits Fest Sofia отново ще събере под своя покрив ракии и спиртни напитки от Балканите и света. Фестивала е идеалната възможност производители и вносители да покажат своите нови продукти на любители, фенове и професионалисти. Посетителите ще могат да опитат различни ракии и спиртни напитки събрани на едно място.

Фестивалът ще се проведе  на 4 и 5 декември в зала 6 на НДК от 12,00 до 20,00 часа, със спазване на VTR Covid-19 протокол. Ще могат да присъстват само ваксинирани (V - vaccinated), хора, представили отрицателен тест (T - tested) или доказателство за преболедуване (R - recovered).

Билети за  Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от www.eventim.bg или на място на събитието.

Еднодневен билет - 20 лв. включващ : дегустация на ракии и спиртни напитки + 3 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша+  минерална вода

Двудневен билет - 30 лв. включващ :  дегустация на ракии и спиртни напитки +  5 бр. токена за ексклузивни напитки + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода

Участие ще вземат традиционни ястия без аналог на пазара с изключително качество и вкус познат на поколения, по стари рецепти. На място освен да ги опитате ще може и да си ги закупите.

Осигурена е търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки за предстоящите празници.  За някои ще бъде спомен, за други подарък за любими хора.

Преди събитието ще се проведе “Конкурс за най-добрите ракии и спиртни напитки на фестивала” организиран съвместно със Съюза на енолозите в България, като резултатите ще бъдат обявени в първия ден на фестивала.

Всички алкохолни напитки, които се предлагат на фестивала са достъпни само за пълнолетни лица над 18 години. 

На територията на НДК започна работа постоянен мобилен лабораторен пункт за тестване. Той се организира съвместно от НДК и МДЛ Цибалаб ЕООД. Намира се вътре в сградата, а входът е през Билетен център в ляво.Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа. Ще могат да се правят бързи антигенни тестове на цена от 10 лв., както и ПСР тестове. Приоритетно ще се обслужва публиката на събитията и пространствата в НДК.

Организаторите апелират за разбиране и спазване на въведените мерки.