fbpx Заедно в час получи рекорно дарение от Адеко | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Заедно в час получи рекорно дарение от Адеко

За първи път българска фондация получава средства от глобалната инициатива на Адеко - Win4Youth. Вчера Адеко официално връчи чек на стойност 41 666 долара в подкрепа на мисията на Заедно в час.

Фондация Заедно в час е първата българска организация сред общо осем от цял свят, които през 2015 г. бяха подкрепини от “Win4Youth”. Инициативата обединява служители и клиенти на Адеко от цял свят, които участват в спортни предизвикателства в подкрепа на социални каузи за интеграцията на младите хора на пазара на труда. Заедно в час бе номинирана като организация, чиято мисия за качествено образование за всяко дете в България, е пряко свързана с по-ефективна реализация на българските младежи на пазара на труда. 

През 2015 г. Адеко, партньори и приятели събраха рекордните 26 000 км за каузата на Заедно в час чрез плуване, бягане и колоездене – трите дисциплини в триатлона. „Адеко България са пример за това как по нестандартен начин може да се подкрепят социални каузи в България. Предизвикателството Win4Youth обедини всички – служители на Адеко и Заедно в час, учители, ученици и наши съмишленици. Това е безпорно доказателство, че когато работим заедно в екип може да постигнем завидни резултати.“ Това сподели Евгения Пеева, изпълнителен директор на Заедно в час по време на връчването на чека от Адеко.