fbpx Започва надпреварата за стартиращи предприемачи 3Challenge | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Започва надпреварата за стартиращи предприемачи 3Challenge

Третото издание на състезанието за млади стартиращи предприемачи 3Challenge започна и всички желаещи младежи на възраст до 29 години могат да кандидатстват със своите иновативни идеи за бизнес до 31 март 2012 година. Това става като попълнят формата за участие на адрес: http://www.3challenge.com/start/.

Състезанието 3Challenge се организира от клуба по предприемачество Start It Smart към Факултета по математика и информатика на Софийския университет „Климент Охридски“. Надпреварата има три етапа: Idea, Seed и Grow. В първия етап – Idea - всички участници подават своите идеи, след което ще бъдат оценени и девет от тях ще преминат към следващия кръг - Seed. Те ще спечелят шестмесечно менторство от водещи български предприемачи и експерти, което ще им помогне да развият своите бизнес идеи.

По време на Seed участниците ще бъдат оценени от жури и трима от тях ще преминат към следващия кръг – Grow, в който отново ще спечелят награди. В момента тече етапът Grow на второто издание на конкурса и на практика двете издания ще се застъпят във времето. И трите етапа завършват с големи събития, на които освен самото състезание, има интересни лекции и уъркшопи на тема предприемачество. Последното издание на Seed събра около 300 млади хора в Аулата на Софийския университет.