fbpx Екип на Твоят Бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Екип на Твоят Бизнес

Подзаглавие
Готови ли сме да посрещнем летния сезон?
Никога до сега не сме имали толкова силна туристическа индустрия. България започва да става познаваема дестинация. Никога обаче не сме имали и толкова хотели и заведения, които предлагат добро обслужване и всякакви съпътстващи дейности туризма. В специалното интервю на г-н Румен Драганов за “твоят БИЗНЕС”, той коментира и някои парадоксални за българския туризъм факти.
Подзаглавие
Стресът в работата
Както стана вече модерно да казваме – живеем в предизвикателно време. Но сигурно почти всеки от вас ще каже – “Благодаря за това предизвикателство, но ако може да приключва!”. Само че според всички анализи следващите месеци не се очертават да бъдат скучни. Напротив – трябва още да впрягаме фантазията, творческия си потенциал, финансовите и мениджърски възможности. И точно сега вече е възможно да изпаднем в онова състояние, наречено стресс, за което нашите баби и дядовци със сигурност не са и чували.Какво е стрес?
В средата на ноември официално бе обявен стартът на Рено Нисан България. Компанията е новият вносител на марките Renault, Nissan и Dacia за България и ще отговаря за дистрибутирането им към дилърска мрежа, която е изградена според стандaртите и изискванията на трите марки, както и вноса на резервни части. Досегашният вносител на Renault, Промобил ще извършва само сервизна дейност на марката.
Г-н Фенерджиев, какво е мястото на България в Европа по отношение на потреблението на мобилни технологии?
Сладкарска къща "Неделя" е основана на 01.04.1993 г. в София от Радослава и Георги Минчеви. През същата година е открита и първата сладкарница на площад "Баба Неделя", откъдето идва и името на веригата. В началото в нея са работили само трима човека, а собствениците, семейст-во Минчеви, сами посрещали първите клиенти.
Сред многото компании на лизинговия пазар, постоянно увеличаващи своя годишен оборот, "Афин България" ЕАД - дъщерно дружество от групата Afin, има водеща позиция в предоставянето на финансови решения за поддържане на продажбите на Iveco в Източна Европа Превръщайки се в един от лидерите на пазара, "Афин България" за относително кратък период от време завоюва завидна репутация. Изпълнителният директор на дружеството г-жа Клаудия Вилку смята, че тази репутация се дължи на няколко фактора.
Фирма "ВСК КЕНТАВЪР" ЕООД - София с едноличен собственик инж. Веселин Стоименов Кръстев и прокурист/управител Мариана Печеян е основана през 1993 г. и е 100% частна собственост. Фирмените регистрации са три:
Димитър Хаджиниколов, заместник-министър на икономиката пред сп. "Твоят БИЗНЕС"