fbpx Акронис с иновативно решение за футболен клуб Валенсия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Акронис с иновативно решение за футболен клуб Валенсия

Като част от официалното партньорство за киберзащита, футболен клуб Валенсия ще използва Acronis Cyber Protect. Това иновативно решение, използвано от елитни спортни отбори по цял свят, интегрира бърз и надежден бекъп, защита от малуер, базирана на изкуствен интелект, както и цялостно управление на крайни точки от един интерфейс.  Acronis Cyber Protect ще опрости управлението и наблюдението на работните натоварвания, данните, приложенията и системите в цялата мрежа.

Acronis комбинира по уникален начин автоматизация и интеграция, като осигурява откриване, превенция, реакция, възстановяване и анализ, необходими за защита на всички работни натоварвания, като същевременно рационализира усилията за защита.

Швейцарско-сингапурската компания ще бъде официален партньор за киберзащита на футболен клуб Валенсия през следващите три сезона. Acronis има над 1500 служители в 33 локации в 18 държави. На решенията на компанията се доверяват повече от 5,5 милиона домашни потребители и 500 000 фирми по цял свят.

“Acronis ни предостави сигурна и лесна за използване технология, която гарантира, че нашата ИТ инфраструктура е напълно защитена и постоянно достъпна, без прекъсвания или загуба на данни," каза Pablo Rojas, Ръководител на ИТ отдела във футболен клуб Валенсия.

Киберзащитата на Acronis ще бъде доставена в партньорство с Pulsia – технологичен консултант с повече от 20 години опит, отговарящ за дистрибутирането на услугите на Acronis в Испания. Фокусиран е върху предлагането на специфични услуги и решенията за корпоративни клиенти и компании, както и на обществени организации и институции.