Армада MINI премина през София

Армада MINI премина през София

етикети

Международна обиколка на MINI John Cooper Works в Централна и Източна Европа спря и в София. Общо 1491 к.с., управляемост, пъргавина и звук познати от моторните спортове създават смут, вълнение и ентусиазъм на паркинга на кино Арена Младост и по специално избрания MINI John Cooper Works маршрут, представиха семейството на MINI.

От есента на 2012 г. всички модели MINI John Cooper Works се предлагат с ново поколение двигатели, иновации при задвижването, за първи път опция за монтиране на автоматична трансмисия. Благодарение на още по-широкото прилагане на технологията MINIMALISM и всеобхватно модернизираните Twin-Scroll турбомотори новите модели впечатляват с още по-директни реакции и намален разход на гориво и вредни емисии, при идентични стойности на мощността и въртящия момент.

В рамките на визитата на MINI John Cooper Works дебют в България прави най-младият, седми член на моделната гама MINI John Cooper Works Paceman, представен в края на март и у нас. Моделът представя ново измерение в компактния сегмент с концепция за първото Sports Activity Coupé. Задвижва се от четирицилиндров турбодвигател с мощност 160 кВт/ 218 к.с., а стабилността на пътя е поверена на серийното двойно задвижване ALL4.

Facebook коментари