fbpx Audi представя мощното RS Q3 performance | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Audi представя мощното RS Q3 performance

Audi представя мощното RS Q3 performance

Audi преминава към следващата стъпка в развитието свръхмощните компактния SUV модели: Audi RS Q3 performance впечатлява с мощност 270 кВт (367 к.с.) и максимален въртящ момент от 465 Нм. С тази респектираща мощ върховото изпълнение в моделното семейство на Q3 се катапултира за 4,4 секунди от 0 до

100 км/ч. Максималната скорост достига до 270 км/ч.

Моделът ще отпразнува своята премиера пред широка публика на автомобилния салон в Женева през март 2016 и вече може да бъде поръчан в Германия при начална цена от 61.000 евро; първите доставки ще започнат през второто тримесечие на настоящата година.

Серийната седемстепенна трансмисия S tronic също е настроена за максимално спортно поведение на пътя. В режим dynamic на системата Audi drive select всяка смяна на предавка се придружава от автоматично подаване на междинна газ.

Чрез системата за постоянно задвижване на четирите колела quattro, работеща на основата на хидравлично задействан и електронно управляван ламелен съединител, мощта на двигателя се предава ефективно към пътя.

Интериорът по естествен начин продължава динамичното оформление на външността на автомобила. Кръглите контролни прибори са със сиви циферблати, бели скали и червени стрелки. По желание на клиенти Audi без доплащане предлага за спортните седалки RS performance дизайнерски пакет в черно и синьо. Ексклузивната комбинация се допълва от елементи в син карбон, при който към естествената структура на карбона е добавена допълнителна синя нишка.