Благотворителното ревю „Пролет в Мото-Пфое” събра почти 29 000 лв

Тазгодишното 15-то юбилейно издание на пролетния Празник на красотата, организиран съвместно от Мото-Пфое и Българския Червен Кръст, обедини на подиума модните експерименти на най-младите български дизайнери – бакалаврите от Националната художествена академия, специалност „Мода”, с утвърдения стил на известната италианска марка Motivi. Възпитаниците на Греди Асса демонстираха изследванията си върху темата „Орнамент” в специална селекция от 12 авторски облекла. Световните тенденции за сезон Пролет/Лято 2011 намериха отражение в 12-те ефирни и женствени облекла на модния гигант Motivi.

Манекените от „Ивет фешън” демонстрираха красивите тоалети пред многобройната публика на събитието. В унисон с авторските облекла на дизайнерите от Националната художествена академия, прическите и гримът, също дело на млади таланти, бяха специално подготвени за всеки тоалет. Възпитаниците на „Art Academy Arlet” с ръководител Григорий Кюлев – Гого се бяха погрижили да подчертаят изяществото на всяко от демонстрираните облекла.

С помощта на партньорите и клиентите на Мото-Пфое, както и благодарение на съпричастността на публиката в залата, събраната сума възлиза на близо 29 000 лева. Събраните средства ще се използват за закупуването на тоалети, обувки, аксесоари и куверти за абитуриенти без родители от контингента на Българския Червен Кръст.