fbpx Финансова институция подпомага българската духовност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Финансова институция подпомага българската духовност

На телевизионен екран едни от най-добрите и обичани български актьори от три поколения, рецитират любимите си текстове от родната литературна класика, актуални и в наши дни. Това е кампанията на Първа инвестиционна банка посветена на 24 май.

Цветана Манева, Васил Михайлов, Лилия Маравиля, Ана Пападопулу, Юлиан Вергов и Христо Мутафчиев произнасят онези вечни български слова, които ни карат да се чувстваме достойни българи.

С този проект Fibank празнува българската духовност и пожелава на всеки тв зрител да почувства отново патриотизма на Ботев, романтизма на Вазов, устремеността на Вапцаров, страстта на Багряна и философския лиризъм на Яворов.

„Това не е реклама, а едно послание от Fibank – част от социален и културен проект на банката. Чрез него се надяваме повече българи да се чувстват горди, припомняйки си откъсите от творби като тези на Ботев, Яворов, Вапцаров.”, каза Васил Христов, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка.

Актьорът Христо Мутафчиев споделя: „Хубаво е да имаш смелостта да прекъснеш чуждестранен сериал с „Опълченците на Шипка”.