fbpx Българин създаде мобилно приложение за модни съвети | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българин създаде мобилно приложение за модни съвети

Българин създаде мобилно приложение за модни съвети

Ако ви предстои да отидете на официална вечеря или на парти в модерен клуб, да се явите на интервю за работа или се колебаете как да отидете облечени на изпит или на първия си работен ден, може да потърсите съвет чрез мобилно приложение Bendi. Необходимо е само да споделите снимка с избраното облекло и вашите приятели, които ползват приложението, да я оценят.

Снимките могат да се споделят както приятели, така и с непознати. За целта приложението има функция, която позволява снимката да бъде анонимна, като лицето може да бъде замъглено. Приложението може също да служи за моден каталог, като позволява да бъдат разглеждани и оценявани облеклата и на други хора.

В момента Bendi e разработено за Apple устройства като от 30 март може да бъде сваляно безплатно от App Store. Предстои разработването и пускането му и за Android устройства.

Приложението е разработено от трима младежи, чийто лидер е Никола Телкеджиев, съвместно с двамата му американски състуденти и партньори, Остин и Браян, които се концентрират върху набирането на финансиране и маркетинга.

Никола е пример за успешен млад българин, съчетаващ умело учението, спорта и развиването на собствени бизнес идеи. Той е студент трета година в Tufts University в САЩ, където учи компютърни науки. Никола играе тенис откакто е на 11 години. Юношески републикански шампион е по тенис за 2011 година и два пъти е бил републикански вицешампион. В момента се състезава за университетския отбор, в който е първа ракета.

 

 

Facebook коментари