fbpx Български туроператори се потопиха в магията на луксозния курорт на Малдивите - Heritance Aarah | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Български туроператори се потопиха в магията на луксозния курорт на Малдивите - Heritance Aarah

На ексклузивна вечеря в София, пред подбран кръг от български туристически агенции, бе представен един от най-луксозните курорти на Малдивите - Heritance Aarah. Домакин на вечерта бе немската компания Lobster Experience, а гостите бяха посрещнати лично от Мануяйа Фернандо, търговски и маркетинг мениджър на курорта.

Мануяйа Фернандо, търговски и маркетинг мениджър на Heritance Aarah

„Радвам се, да ви видя тук, но за мен и целия екип на курорта ще е още по-голямо удоволствие да ви посрещнем в Heritance Aarah. Българите са много добри туристи и вярвам, че ще можем да им предложим най-доброто и дори да надминем очакванията им“, сподели Фернандо.

Heritance Aarah, като че ли създадено с вълшебна пръчка и може да бъде определено като другото име на Рая. Събуждане край брега на Индийския океан, гмуркане в екзотични подводни чудеса, спокойствие сред палми и бели пясъци, изпращане на магични залези, вечери под осеяно със звезди небе, невероятни кулинарни изкушения и спокойствие, което ви изпраща в други житейски измерения.

Курортът предлага настаняване в сюити и вили на острова, както и екзотични вили, изградени върху самия океан. Всички гости получават Premium All Inclusive изживяване, като по уникален начин се съчетават традиционната естетика с най-висшите изисквания за едно невероятно ваканционно изживяване.

Неслучайно Heritance Aarah е носител на престижната награда „Най-луксозните курорти - Малдиви 2022“ на World business outlook Awards 2022.

снимки на курорта: Heritancehotels