fbpx BMW е партньор на 76-ия международен филмов фестивал в Кан | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

BMW е партньор на 76-ия международен филмов фестивал в Кан

За втора година BMW е официален партньор на международния филмов фестивал в Кан, който ще се проведе от 16 до 27 май. С над 200 напълно електрически автомобила – както и новото BMW XM с Plug-in хибридно задвижване – баварският производител на премиум автомобили предоставя автомобилния парк за 76-тото издание на реномирания филмов фестивал и някои от официалните му партньори.

Международният филмов фестивал в южна Франция е и перфектната сцена за първото представяне на първия екшън филм на BMW и на иновативния водороден автомобил THE ICON. За пръв път след световната си премиера по улиците на Кан ще се движи и новото BMW i7 M70 xDrive, най-мощният и най-бърз напълно електрически модел в цялото портфолио на BMW.  

С дебюта на новата продукция на BMW Films, баварската премиум марка продължава традицията на кинематографичните акценти с актуални модели в главните роли. В продължение на над 20 години известни холивудски режисьори многократно представят добре известни актьори и техните колеги в завладяващи късометражни филми на четири колела. Един от най-известните епизоди е филмът "Star", която показва сензационно шофиране с BMW M5 до филмова премиера. Съвсем наскоро BMW Серия 5 Седан беше представено в спиращо дъха преследване в продукцията на BMW Films „The Escape““. На премиерата на новата продукция на BMW Films в Кан феновете могат да очакват с нетърпение и сцени с бързо шофиране, зрелищен екшън и звезден актьорски състав.

Посетителите на филмовия фестивал ще могат да се насладят на друга премиера в пристанището на Кан. Там ще бъде премиерата на THE ICON. Иновативното превозно средство за мобилност с нулеви локални емисии по вода, разработено и произведено в сътрудничество между BMW и производителя на лодки TYDE.

В моделите на BMW i7 пътниците могат да ползват BMW Theatre Screen и да се наслаждават на новите продукции на BMW Films върху 31,3-инчовия панорамен дисплей в задната част на напълно електрическите луксозни лимузини. 

BMW Theatre Screen, който се спуска от тавана и се простира хоризонтално през почти целия интериор и на височина достига от тапицерията на тавана до облегалките на предните седалки, осигурява уникална гама от забавления в задната част на BMW i7. Големият панорамен дисплей и озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound превръщат втория ред седалки в ексклузивен частен киносалон на колела.