fbpx BMW Welt частично отваря врати за посетители и клиенти от 4 май | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW Welt частично отваря врати за посетители и клиенти от 4 май

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt. В допълнение, ограничен брой посетители могат да получат персонални съвети и инструкции за новите модели на марките от портфолиото на BMW Group в салоните на BMW Welt или да пазаруват в магазините за лайфстайл продукти и аксесоари с марка BMW и MINI.

Предаването на автомобили, консултациите и продажбите ще се извършват в съответствие с всички официални разпоредби и мерки за безопасност. Например клиентите, които получават новите си автомобили в BMW Welt, ще бъдат поканени в частна зона в уникалния информационен център, където ще им бъде представена виртуална демонстрация на всички функции на новото им BMW. Клиентите, които са планирали да вземат своите превозни средства в BMW Welt на или след 4 май, трябва да се свържат със своя BMW партньор за допълнителнo информация.

Първоначално магазините и изложбените зони в BMW Welt ще бъдат отворени за клиенти и посетители от понеделник до събота от 8 до 20 часа. В рамките на работното време бистро Cooper ще предлага пакетирани храни и напитки за консумация извън територията на центъра.

Музеят на BMW, BMW Group Classic, както и останлите ресторанти във всички наши сгради ще останат затворени за обществото. Няма да бъдат възобновени и организираните посещения, публични събития или семинари (например в BMW Welt Junior Campus). Извиняваме се на всички наши клиенти и посетители за неудобството и се надяваме, че ще имаме възможност да ги посрещнем скоро.