fbpx БОРИКА дарява един лев в подкрепа на фондация „Нашите недоносени деца“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

БОРИКА дарява един лев в подкрепа на фондация „Нашите недоносени деца“

БОРИКА дарява един лев в подкрепа на фондация „Нашите недоносени деца“

През месец ноември БОРИКА стартира благотворителна инициатива под наслов „Подпиши се електронно за едно по-щастливо детство“. В периода от 10 ноември до края на годината, за всеки нов или подновен електронен подпис B-trust, компанията ще дари 1 лев на фондация „Нашите недоносени деца“. Събраните средства ще бъдат инвестирани в закупуването на специализирано оборудване за първия център у нас, посветен на нуждите на недоносените деца и техните семейства - „Малки чудеса“. Освен това, БОРИКА ще заплати режийните разходи и консумативите за центъра за следващата една година.

Центърът ще бъде открит на специално събитие на 17 ноември - Световния ден на недоносените бебета. Създателите му целят да се задълбочи подкрепата и да се разшири спектърът на услугите в помощ на семействата с преждевременно родени бебета. В центъра ежедневно ще се провеждат консултации със специалисти в областта на ранното детско развитие – психолози, логопеди, специалисти по ранна детска интервенция и двигателно развитие, музикотерапевт, консултанти по кърмене. Родителите и децата ще имат възможност да посещават психотерапевтични групи и групови занимания, включително лекции на теми, засягащи отглеждането на недоносените деца.

Притежателите на електронен подпис B-trust, както и новите клиенти на услугата, също могат да допринесат за кампанията като подновят своя или закупят нов подпис до края на годината.

Понастоящем, БОРИКА  е най-големият доставчик на услугата квалифициран електронен подпис в страната. Квалифицираният електронен подпис има значение на саморъчно положен подпис. 

Facebook коментари