fbpx Brother с признание за продуктов дизайн | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Brother с признание за продуктов дизайн

Технологичните специалисти на Brother за поредна година печелят признанието на журито на наградите iF product design – за мастилено-струйни, лазерни и цветни LED мултифункционални устройства, високоскоростен мастилено-струен принтер за корпоративния бизнес и серия етикетни принтери.

Наградите iF за промишлен дизайн са създадени и се присъждат от iF - Международен Форум за Дизайн в Хановер, Германия. Те са едни от най-авторитетните и значими призове за дизайн в света, чието начало датира от 1953 година и чиято главна цел е да се изберат най-добрите образци в тази област в глобален мащаб. Критериите на журито включват не само външната форма и дизайн, но и функционалността и грижата на производителя към околната среда. Именно поради това наградите iF са толкова престижни по целия свят.
Това е седмата поредна година, в която Brother печели награда от конкурса iF design. Участие взеха 4,615 кандидатури от 55 държави. Първата такава награда компанията получава за своята буквено-цифрова пишеща машина през 1982. С последните награди марката става носител на общо 46 iF design престижни награди за дизайн.