fbpx BULPROS и Компарекс България представиха бизнес възможностите на Office 365 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BULPROS и Компарекс България представиха бизнес възможностите на Office 365

Бизнес среща на тема „Office 365 - Нови възможности за подобряване на работния процес“ ортанизираха фиримите BULPROS и КОМПАРЕКС България и с любезното съдействие на Майкрософт България. Те споделиха вижданията си относно тенденциите и възможностите на Office 365 пред фирми от малкия и средния бизнес. Екипът на BULPROS демонстрира различните функционалности на Office 365, като показа как може да се осъществява достъп до приложения и файлове практически от всяко място и през различни устройства – PC, Mac и таблети.

Office 365 предоставя на компаниите надеждна, сигурна система за електронна поща, за редактиране на документи, споделяне и съвместна работа по тях. Служителите на организации, които го използват имат достъп до библиотеки, базирани на Microsoft SharePoint и възможност за редактиране на документи с Office 2013 или Office Web Apps в уеб браузър. В допълнение, могат да комуникират в реално време като изпращат мигновени съобщения, провеждат аудио и видео конферентни разговори, да споделят на десктоп екрани и много други важни бизнес функционалности.

BULPROS и КОМПАРЕКС България работят в тясно партньорство, за да предоставят цялостни ИТ решения според конкретните нужди на всеки клиент. Целта, около която обединяват усилията и портфолиото си е по-голяма гъвкавост и по-висока ефективност на услугите и решенията към клиенти. Съвместно те покриват всяка фаза от цикъла на едно решение – консултации, архитектура, дизайн, инфраструктура, софтуерни лицензи, имплементация, техническа поддръжка и др.

КОМПАРЕКС България ООД е част от една от най-големите международни ИТ компании.Основаната в България BULPROS е бързо развиваща се европейска компания за IT услуги, оперираща на множество европейски и глобални пазари.