fbpx Chevrolet награди млади български таланти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Chevrolet награди млади български таланти

За пета поредна година Chevrolet подкрепи студенти и учащи от цяла Европа в областта на изкуството и провокира техния талант.
През 2011 в България, студенти се състезаваха в категория „Визуални изкуства”. Те имаха за задача да разработят рекламен постер, свързан с честването на 100-годишния юбилей на марката, и да поставят акцент върху високите технологии и бъдещето, които революционният Chevrolet Volt носи в себе си. Volt е най-доброто решение днес, осигуряващо електрическо задвижване без притеснения от изчерпване на заряда. Volt дава началото на една нова категория от електрически автомобили и е важна стъпка към електрификацията на автомобила в бъдеще

Жури от истински професионалисти в областта на визуалните изкуства и рекламата избра и награди победителите за България, като награждаването на студентите стана на щанда на Chevrolet на Автосалон София 2011. Екипната творба “Plug in the future” на Недялка Каукова, Венцислав Йорданов и Филип Бояджиев взе първа награда. Тримата младежи са студенти по специалност рекламен дизайн в НХА. Втора награда спечели екипната разработка на Виктория Христова, Стела Найденова, Десислава Десева и Ива Сапунджиева. Трето място е за работата на Милена Ненова и Яница Димитрова. Всеки един от победителите получи официална грамота и парична награда.
Композицията-победител ще бъде използвана като част от предстоящите събития на Chevrolet в България, до следващото издание на конкурса.
Българските победителите продължават да се съревновават на европейско ниво с получилите първа награда в другите страни-участници в категория „Визуални изкуства”. Очаква се през есента да бъде обявен и европейският подебител от реномирано жури.