fbpx „Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България

Водеща снимка
Да

„Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България

Продължавайки да развива своето портфолио от марки и услуги, които предлага на българския пазар, „Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България. С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг части за по-добра производителност и неподправен дизайн, за да отговори на всички изисквания на пазара.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро - McLaren. Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с най-висококачествените продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. Тяхната отлична репутация е оформена от ангажимент за изключителна производителност и дизайн.

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни и надеждни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (Rolls-Royce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren - вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.