fbpx COMPAREX променя бранда си на SoftwareONE | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

COMPAREX променя бранда си на SoftwareONE

SoftwareONE, световен лидер в управлението на софтуерни и облачни услуги, обяви, че от днес, 1 април, всички представителства на COMPAREX в Групата SoftwareONE ще променят пазарната си марка. Офисите на COMPAREX в над 35 страни, ще преминат през процес на ребрандиране и ще започнат да работят под марката SoftwareONE на своите пазари.

Ребрандирането е част от продължаващия процес на интеграция след придобиването на COMPAREX от SoftwareONE, завършено на 1 февруари 2019 г. Като обединена компания под обща марка, SoftwareONE ще задълбочи още повече своя опит в софтуера и управлението на услуги, което позволява на компанията да управлява дигиталната трансформация на бизнеса на своите клиенти и те да бъдат в челните редици на иновативни облачни и технологични решения.

„В сложната бизнес среда се стремим да улесним нашите клиенти.“- казва Дитер Шлосер, главен изпълнителен директор на SoftwareONE. „Представяйки всичките си структури в рамките на групата под едно име в почти 90-те държави, в които оперираме, ние подчертаваме истинския ни глобален мащаб, като предлагаме поддръжка на местно ниво като доставчик на решения и услуги: нашите хора са там, където е най-важно – на страната на клиентите. "
Всички договори и споразумения с клиенти и партньори остават непроменени, а българското представителство продължава работата си както и досега.