fbpx Да бъдем мобилни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да бъдем мобилни

Да бъдем мобилни

етикети

Високите технологии станаха неразделна част от бизнеса. Днес е трудно да си представим ежедневието без мобилни телефони и електронна поща. В много случаи дори е невъзможно да се прави бизнес без компютър...

Едва ли някой се съмнява, че в бъдеще технологиите ще играят все по-важна роля в ежедневието ни. Темповете на развитие са главозамайващи и като че ли започва едно разминаване между производители и потребители - в желанието си да предложат още подобри продукти, някак настрана остава въпросът дали успяваме да ги приложим ефективно и да извлечем максимална полза от това, което имаме.

Ако сте посещавали някое от специализираните изложения, вероятно сте забелязали, че много от новите неща са си направо неразбираеми. Напоследък често се случва да пропуснем цяло поколение от даден вид техника, просто защото докато решим дали ни е полезно, нещото вече е изчезнало от пазара и на негово място има нов модел с още повече трудноразбираеми "екстри".

Ще се опитаме да ви запознаваме с новостите, но от различна перспектива: прилоЖимостта им в бизнеса. Защото със сигурност някои от предлаганите "играчки" и технологии, могат да ви спестят ценно време и да ви помогнат да извлечете максимума от това, с което сте се захванали.

Успешен бизнес