fbpx Да преброим велосипедистите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Да преброим велосипедистите

Да преброим велосипедистите

За 15 пореден път сдружение „Велоеволюция”, кани съмишленици и приятели – хората, използващи колелото си, както за всекидневно придвижване, така и за спорт или удоволствие, на традиционното майско велошествие по улиците на София. На 19 май, Световния ден за ходене на работа с колело, с начален час 18.00 часа, сборен пункт ще бъде Паметника на Съветската армия могат да дойдат всички, които обичат да ходят на работа с колело, защото е по-удобно, икономично и модерно. 
На 19 май, едновременно с шествието, ще се проведе и голямото преброяване - второто издание на инициативата „Всеки велосипедист с номера си 2”. Целта е да бъдат неофициално преброени велосипедистите в София, като всеки участник, който дойде на велошествието, ще получи уникален номер за участието си. В първото издание на инициативата бяха раздадени над 4 хил. номера. Оргатизаторите очакват три години по-късно цифрата да е по-голяма.
Щвствието ще завърши с раздаване на номера за всеки веосипедист и награди за велосипедисти в категории “най-ретро колело”, “най-екипирано дете” и др. раздавани от Максбайк.

Facebook коментари