fbpx Дебют на Mercedes SLS AMG & E-Cabriolet за финалното модно шоу в Браян парк | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дебют на Mercedes SLS AMG & E-Cabriolet за финалното модно шоу в Браян парк

Дебют на Mercedes SLS AMG & E-Cabriolet за финалното модно шоу в Браян парк

Преди старта на продажбите през април 2010, моделът на Mercedes SLS AMG е най-ревностно очакваната спортна кола на международния автомобилен пазар от години и вече клиенти се редят на опашка, за да подадат поръчките си. Появата му в Ню Йорк е на модния подиум в Браян парк, обстновка, която съответства на неговия статус - повече от 60 дизайнери представят своята есенна колекция и повече от 100 000 гости се очаква да посетят шатрите по време на „прощалния” моден спектакъл преди шоуто да се премести в Линкълн център през септември.

Mercedes-Benz SLS AMG с уникалните врати тип „криле на чайка” и иновативна технология е вдъхновен от дизайна на модела от 1954 г. 300 SL “Gullwing”, който беше представен преди 56 години на автомобилното изложение в Ню Йорк. SLS AMG е първият автомобил изцяло разработен от AMG и се предлага в девет различни цвята, а процесът на боядисване e единствен по рода си и прави боята да блести като течен метал.

По време на модното дефиле е показан и новият двуврат, четириместен кабриолет на Mercedes-Benz - E-Class Cabriolet, който се присъединява към 9-то поколение на семейството на E-Class заедно със седан, купе и комби версиите.

За да защитят мотото "четири сезона, четири пътника" целогодишното ползване на автомобила е било топ приоритет за инженерите на новия E-Cabriolet и те са създали уникални характеристиките, които осигуряват удоволствие от шофиране с отворен покрив през всички сезони. Такава е електрическата система AIRCAP®, която отвежда вятъра. Тя се активира с натискането на един бутон и значително намалява турболенцията в купето, като създава басейн от топъл въздух около пътниците. Системата AIRCAP® е освободена от процедурата по инсталация на конвенционалните дефлектори срещу вятър, не ощетява достъпа до задните места и не разваля изчистените линии на кабриолета. Като допълнително оборудване се предлага и последното поколение на отоплителната система AIRSCARF® интегрирана в предните седалки, която обдухва с топъл въздух областта на врата и раменете като невидим шал.

 

Facebook коментари