fbpx Технологиите вземат най-доброто от модата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Технологиите вземат най-доброто от модата

Технологиите вземат най-доброто от модата

Като част от представянето си на CES 2016, Huawei сподели повече подробности за своите бизнес партньорства, чрез които ще се създаде нова потребителска екосистема в мобилните технологии, обединяваща най-доброто от технологиите, разплащанията, звука и модата в най-новите потребителски устройства на бранда.

Притежателите на таблета Huawei M2 ще имат възможност да се насладят на богатото аудио преживяване на Harman/Kardon, в резултат на ново партньорство, което интегрира перфектната аудио технология на компанията в 10-инчовия таблет. Основана през 1953 г., Harman/Kardon е световен лидер в аудио-визуалната индустрия и е известна с иновативния си дизайн и предприемачески дух. В Huawei M2 Harman/Kardon ще предостави своята авангардна аудио технология Clari-Fi, която успешно възстановява загубени при компресията на музикалните файлове детайли и компенсира изгубените високи честоти, осигурявайки оптимално качество на звука и невероятен обкръжаващ стерео ефект.

Компанията представи и луксозна версия на смарт часовника за дами в партньорство със Swarovski AG. От 1895 г. насам компанията Swarovski „блести ярко” на световния небосклон със своите кристални бижута, а сега предоставя премиум кристалите си и на HUAWEI WATCH. Партньорството предлага на дамите елегантен и красив начин да изразят себе си чрез комбинация от най-доброто в технологиите и модата.

Nexus 6P е един от топ смартфоните, представени през 2015 г. Huawei с удоволствие продължава сътрудничеството си с Google, резултат на което е новата версия на Nexus 6P. Произведена от Huawei и Google, тази специална златна версия е идеален избор за хора, които искат по-луксозно премиум изживяване.

 

Facebook коментари