fbpx Ден на отворените врати в най-старата ни изба - Дома на виното | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ден на отворените врати в най-старата ни изба - Дома на виното

Ден на отворените врати в най-старата ни изба - Дома на виното

етикети

На 14-ти февруари, от 11 до 18 часа, най-старата и единствена винарска изба в София ще отвори широко вратите си за всички ценители и любители на виното, за влюбени двойки и влюбени в живота хора. В Деня на отворените врати професионалите енолози от Националния институт за изследване на вино и спиртни напитки, част от който е Дома на виното, ще провеждат безплатни турове и дегустации. Гостите ще имат възможността да се запознаят с историята на винопроизводството в България, със стари инструмени и прибори, и да завършат своето вълнуващо пътешествие в света на Бог Дионис, опитвайки избрани български вина. Като допълнителен подарък посетителите ще получат и 5% отстъпка в магазина на избата, където имат избор от над 150 вина.

Домът на виното се намира в двора „цигарената фабрика” до Автогара Овча Купел, както мястото е познато на столичани. Адресът е ул. „Гусла 1” (срещу Висшето училище по застраховане и финанси).