fbpx Детски кът „Белла” подарък за деня на Пещера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Детски кът „Белла” подарък за деня на Пещера

Детски кът „Белла” подарък за деня на Пещера

 Първата от петте за тази година детски площадки „Белла” по проекта на хранителния холдинг „Белла България” „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита в Пещера по повод празника на града. Детската площадка е изградена в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност по авторски проект. Детският кът съдържа пързалка, люлка, клатушки и пясъчник, както и зони за отдих.
Пещера е едно от населените места, избрани от родителите на специално създадения интернет сайт по време на второто издание на конкурса на „Белла България”. През лятото детски площадки „БЕЛЛА” ще бъдат изградени още в Бургас, Добрич, Етрополе и Нова Загора.

„Детският кът „Белла” е специалният ни подарък за деня на Пещера. Благодарим на родителите за активността. Само с тяхната подкрепа можем заедно да променим към по-добро средата, в която израстват българските деца”, каза по повод официалното откриване изпълнителнят директор на „Белла България” Елза Маркова. Тя подчерта, че „Белла България” се е посветила на каузата да създава красива и сигурна среда за малчуганите, които правят първите си житейски стъпки именно на детската площадка.
Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми у нас. Затова „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на обществената каузата за повишаване на сигурността на българските деца.

„Повече сигурни места за щастливи игри” е национална социално-отговорна инициатива на хранителния холдинг „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в страната. Те се създават в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност и се строят в населени места избрани от родителите чрез гласуване на специален интернет сайт - www.mestazaigra.bg Проектът се реализира под формата на публично-частно партньорство с подкрепата на местните власти.
 

Facebook коментари