fbpx Дипломанти на BEIED получиха своите специални звезди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дипломанти на BEIED получиха своите специални звезди

За поредна година BEIED връчи сертификати за завършено обучение на мениджъри по програмите PROFESSIONAL EXECUTIVE Management и modern marketing management

В стил „Оскари“ всеки завършващ имаше кратък филм и видео пожелания от лектори от чужбина, като . Всеки получи и лична звезда, които да им напомня, че заслужава адмирации.

Програмите помагат на топ мениджъри да се фокусират върху същинските управленски функции и да издигат на по-високо ниво организациите, които управляват. Близо 100 собственици на компании и мениджъри вече надградили опита си с този на на доказани чуждестранни и български лектори в групите по мениджмънт на BEIED до сега, които водят обученията. Те са разработени на базата на създадената от BEIED бизнес платформа “Minding the Gap™”, която позволява да бъдат открити и преодолени разликите между състояние на един бизнес и стремежа на собствениците и мениджмънта към по-високи резултати.

"Предизвикателството днес е да се идентифицират възможности преди конкуренцията, да се събере информация, подходяща за откриване на нови посоки, да бъдеш различен и уникален. Най- трудно е да се справиш с промяната. ", споделя Ашли Гьоксой, PhD in Organizational Behaviour и лектор.

"Днес много ясно забележима промяна, носеща предизвикателство, е размиването на много от границите, с които сме свикнали: между онлайн и офлайн реалност, между различни индустрии, между частен и обществен сектор, между социални и бизнес решения. Организациите и бизнесите все по-често имат нужда от иновативни и различни решения, с които да експериментират, защото динамиката не позволява прилагането на шаблонни решения.  Милена Николова, PhD in Business

В различните програми на BEIED са участвали над 500 мениджъра на средно и висше управленско ниво.

Сред сертифицираните клиенти над 35 % са с топ позиции като собственици, партньори, CEO, Country Director, Managing Director и др. Почти 30%% са с топ позиции в маркетинга, продажбите и комуникациите.

Над 8 % са с водещи позиции като финансови директори, банкери, одитори. Около 25% са функционалните топ мениджъри в HR, IT и R&D отделите.