fbpx Дипломанти на BEIED получиха своите специални звезди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дипломанти на BEIED получиха своите специални звезди

Дипломанти на BEIED получиха своите специални звезди

За поредна година BEIED връчи сертификати за завършено обучение на мениджъри по програмите PROFESSIONAL EXECUTIVE Management и modern marketing management

В стил „Оскари“ всеки завършващ имаше кратък филм и видео пожелания от лектори от чужбина, като . Всеки получи и лична звезда, които да им напомня, че заслужава адмирации.

Програмите помагат на топ мениджъри да се фокусират върху същинските управленски функции и да издигат на по-високо ниво организациите, които управляват. Близо 100 собственици на компании и мениджъри вече надградили опита си с този на на доказани чуждестранни и български лектори в групите по мениджмънт на BEIED до сега, които водят обученията. Те са разработени на базата на създадената от BEIED бизнес платформа “Minding the Gap™”, която позволява да бъдат открити и преодолени разликите между състояние на един бизнес и стремежа на собствениците и мениджмънта към по-високи резултати.

"Предизвикателството днес е да се идентифицират възможности преди конкуренцията, да се събере информация, подходяща за откриване на нови посоки, да бъдеш различен и уникален. Най- трудно е да се справиш с промяната. ", споделя Ашли Гьоксой, PhD in Organizational Behaviour и лектор.

"Днес много ясно забележима промяна, носеща предизвикателство, е размиването на много от границите, с които сме свикнали: между онлайн и офлайн реалност, между различни индустрии, между частен и обществен сектор, между социални и бизнес решения. Организациите и бизнесите все по-често имат нужда от иновативни и различни решения, с които да експериментират, защото динамиката не позволява прилагането на шаблонни решения.  Милена Николова, PhD in Business

В различните програми на BEIED са участвали над 500 мениджъра на средно и висше управленско ниво.

Сред сертифицираните клиенти над 35 % са с топ позиции като собственици, партньори, CEO, Country Director, Managing Director и др. Почти 30%% са с топ позиции в маркетинга, продажбите и комуникациите.

Над 8 % са с водещи позиции като финансови директори, банкери, одитори. Около 25% са функционалните топ мениджъри в HR, IT и R&D отделите.