fbpx Дискордиа посрещна хилядния си служител | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дискордиа посрещна хилядния си служител

 

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа, посрещна служител #1000. Компанията се радва на успешно развитие на своите офиси в България, Румъния и Украйна. Служител #1000 бе приветстван от колегите си на специално събитие, на което бяха наградени и „Топ 10“ на най-опитните водачи на компанията. Специален гост бе любимата на всички актриса и продуцент – Яна Маринова.

Дискордиа увеличи голямото си семейство на глобално ниво и разрасна екипа си до внушителните 1000 души. Така компанията за пореден път затвърди позицията си на предпочитан работодател в сферата на международния транспорт и логистиката. Постоянните възможности за кариерно развитие, благоприятната работна среда, иновативния бизнес модел на работа и технологиите от най-ново поколение са само част от причините, заради които все повече хора избират да започнат или да продължат професионалното си развитие в Дискордиа.

Всички офиси на компанията в страната и в чужбина отбелязаха подобаващо постижението. Специално празненство по повода бе организирано и на паркинга в София, тъй като освен служител #1000, Иво Тумбев е и 793-тия професионален водач на Дискордиа. Над 150 колеги се събраха, за да посрещнат хилядния член на екипа си. По време на събитието Дискордиа отличи и „Топ 10“ на най-лоялните и дългогодишни водачи в компанията. Първият награден водач – Димитър Василев Димитров или ДВД, като е познат на всички колеги, вече повече от 18 години развива професионалните си умения в компанията. Както и всеки един от останалите отличени, е със солиден опит в сферата на международния транспорт и с над 10 години стаж в Дискордиа.

„Развълнуван съм, че голямото семейство на Дискордиа вече се състои от 1000 души. Това постижение е още една крачка към изпълнението на амбициозните ни планове за развитие. През последните години Дискордиа не просто се утвърди като лидер в транспортно-логистичния сектор в Европа, но и се наложи като един от предпочитаните работодатели в сферата. Компанията ни не веднъж е доказала, че е символ на качество, професионализъм, коректност, устойчив растеж и стабилно кариерно развитие, затова и толкова много млади или вече опитни служители ни се доверяват и избират да станат част от екипа ни”, сподели Христо Христов, Изпълнителен директор на Дискордиа.