fbpx Дизайнерски аксесоари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дизайнерски аксесоари

Нови аксесоари за феновете на оригиналния дизайн, лансира HP. Линията, предлага цветни мишки, дизайнерски раници, чанти за лаптоп и компактни камери с висока резолюция (HD)

Безжичните мишки HP Wireless Mouse X4000 ще са налични от септември месец в пет различни и нови уникални дизайна. Те дават възможност на всеки да изрази личния си вкус и индивидуалност с изключителните си линии, готините кръгове, дръзки цветове и мощни вълни… Страните с гумено покритие и амбидекстрален дизайн спомагат за удобното и сигурно хващане на мишката, а интелигентите настройки на мощността предоставят до 30 месеца живот на батерията.

Оригиналните раници HP Signature Backpack са задължителен и незаменим аксесоар за всички ученици през новата учебна година. Те разполагат с многослойна подплата за предпазването на преносимия компютър, множество отделения за организиране, както и удобни, регулиращи се презрамки за гарантирането на максимален комфорт.

Новите уеб камери на HP предлагат видео разговори с до 1080p Full HD резолюция. Те са ултра-компактни и позволяват да се провеждат видео разговори и да се създават видеоклипове или да правят снимки с качество до 12 MP. Качване с едно кликване в Facebook, Twitter, YouTube и Flickr прави споделянето на съдържание много лесно.