fbpx Дни на Майкрософт 2012 в София ще разкрият последни новости от технологиите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дни на Майкрософт 2012 в София ще разкрият последни новости от технологиите

На 28 и 29 март 2012 г. в кино „Арена Младост” – София ще се проведат традиционните Дни на Майкрософт 2012. На участниците ще могат да научат последните новости в сферата на технологиите. Над 40 лектора от България и чужбина ще изнесат общо над 60 лекции. Те ще представят революционни решения, които ще променят 2012 година. Всеки регистрирал се ще се потопи в новаторския „Metro” дизайн, функционалност и нови възможности на Windows 8 Consumer Preview и Windows Server “8” Beta, ще се „изстреля” в облаците посредством възможностите на Office 365, ще се почувства по-свободен чрез облачната платформа Windows Azure, както и по-мобилен, по-интерактивен и атрактивен чрез Windows Phone 7 и Kinect.
Участниците в конференцията ще са сред първите, които на живо ще научат от водещите специалисти на Майкрософт подробности за Windows 8 Consumer Preview - изключително важен етап от разработването на операционната система, която бе представена официално на 29 февруари 2012 г. в Барселона. Windows 8 Consumer Preview, която вече е достъпна за тестване на http://preview.windows.com.