fbpx До 30-ти април може да участвате в надпревара за най-добрите реклами | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

До 30-ти април може да участвате в надпревара за най-добрите реклами

До 30-ти април може да участвате в надпревара за най-добрите реклами

Конкурсът BAAwards 2014 на Българската асоциация на рекламодателите ще отличи най-добрите специалисти  и екипи в областта на маркетинга, комуникациите, развитието на марката и рекламата, чиито кампании са реализирани на българския пазар през 2013 година. Участие могат да вземат и фирми, агенции, неправителствени и други организации.

Проектите в ще се конкурират в 10 категории - Нов продукт, Нова услуга, Нова корпоративна марка, Ребрандинг на продукт, Корпоративен ребрандинг, Корпоративна социална отговорност, Подновяване на продукт, Продуктова иновация, Спонсорство, Активиране на марка. Във всяка категория ще бъдат отличени маркетинговите екипи, начинаещите специалисти и лидерите в областта на маркетинговите комуникации.

Може да участвате до 30-ти април 2014 г. и да станете част от най-добрите маркетингови специалисти в България. Списанието е медиен партньор на наградите. 

http://baawards.com/bg

 

facebook коментари