fbpx Договорен фонд Компас Глобъл Трендс с ръст в доходността | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Договорен фонд Компас Глобъл Трендс с ръст в доходността

Управляващо дружество Компас Инвест АД регистрира ръст от 16.6% на  активите под управление във взаимни фондове към края на 2020 година, като с това достига 95.5 млн. лв. активи, разпределени в 7 фонда. Общо активите под управление на дружеството в колективни инвестиционни схеми и доверително управление възлизат на 123.4 млн. лв. в края на 2020 г. Високорисковият фонд Компас Глобъл Трендс е лидер по доходност през цялата 2020 година  с доходност от 18.92% за 12-те месеца.

„Компас Инвест“ АД е водеща компания в управлението на финансови активи от 2007 г., която притежава пълен лиценз от КФН за извършване на дейност като управляващо дружество.

Работейки на един конкурентен пазар с нашата основна цел е да генерираме отлична рисково претеглена доходност за нашите клиенти и същевременно пренастройваме компанията към новите предизвикателства в дигиталната ера“, коментира Драгомир Великов, главен инвестиционен мениджър.

на снимката: Драгомир Великов (вляво) главен инвестиционен мениджър и Ивайло Ангарски, Изпълнителен директор, Компас Инвест.