fbpx Дом на виното отвори новата си локация в центъра на столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дом на виното отвори новата си локация в центъра на столицата

 

С класическото съчетание на театър и вино, Домът на виното октри новата си локация, която се намира точно в центъра на София, на ул. Лавеле 15.Ъгловата сграда е разположена на два етажа, като на наземният етаж се намира магазин с подбрани български вина на производствени цени. 

 

В подземния етаж се намира камерна сцена за концерти, спектакли, рецитали. 25 гости могат да се наслаждават на различни изкуства, като в това време дегустират подбрани от специалистите на качествени български вина. 

 

Безспорен корифей в Дома на виното е енологът д-р инж. Наум Симов, който е живата история на тази институция, който от първия до последния си работен ден прекарва тук. Познанията и историите за виното, които можете да научите от него са истинско богаство. 

 

Във вечерта на откриването сцената буквало се нажежи от изпълнението на Славяна Любомирова, Атанас Чопов и Камен Иванов, които представиха "Срещи с неочакваното" по "Симулатор за чифтосването" на Джоузеф Скримшоу - едно уникално реалити приключение с участието на публиката, която сама избира хода на събитията. Двама души отчаяно търсят партньор и стараейки се да покажат най-доброто от себе си, демонстрират най-големите си странности и лоши страни. Всичко това е облечено с динамичен диалог, много свеж хумор и ипровизации.

 

 

Партньори на откриването бяха и италианските шоколадовите изделия Dulciar, а някои от гостите си тръгнаха със сладки изкушения. 

  

 

 

Мястото предлага отлична възможност за частни и корпоративни събития, като на двата си етажа създава възможност за пренасяне в два свята едновременно - този на сценичните изкуства и този на виното. 

Дом на виното предлага индивидуални и групови дегустации на вина, както и организация на различни събития в залите си. За контакти: 02/8184950