fbpx ДЗИ е избрана за „Застраховател на годината“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ДЗИ е избрана за „Застраховател на годината“

Водеща снимка
Да

ДЗИ е избрана за „Застраховател на годината“

На състоялите се за 13-и пореден път награди "Застраховател на годината, Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината”, организирани от Асоциация на българските застрахователи, ДЗИ завоюва призовото място в категория – „Застраховател на годината – Общо застраховане“

На официална церемония в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси бяха връчени годишните награди в застрахователния сектор у нас за 2020 г. В категория "Застраховател на годината - Общо застраховане" отличието завоюва ДЗИ Общо застраховане.

 „Да задържаме лидерското място в застрахователния сектор толкова години подред е отплащащо се, но изключително трудно начинание. Щастлив съм, че служителите и партньорите на ДЗИ осъзнават тежестта на едно подобно отличие и работят по начин, който ни позволява да поглеждаме с гордост и дори изненада към все по-подобреното си представяне всяка изминала година. Наградата е за тях, но и за нашите клиенти. Без тяхното доверие в компанията ни нямаше да бъдем мотивирани непрестанно да се развиваме, така че да ставаме все по-добри и иновативни в тяхно улеснение“, коментира Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ при получаването на отличието.