fbpx Електрически велосипеди от Peugeot за всеки бюджет | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Електрически велосипеди от Peugeot за всеки бюджет

Електрически велосипеди от Peugeot за всеки бюджет

 

С гама от над 10 модела електрически велосипеди Peugeot заявава, че има модел за всеки бюджет и всяка цел. Три от тях са в светлината на прожекторите на щанда на Peugeot по време на Автомобилния салон в Женева за 2017 г.

 

В зависимост от модела, от три до пет нива на електрическо регулиране модулират усилията, необходими за въртене на педалите. Някои модели са оборудвани и с функция за подпомагане на ходенето, която улеснява ходенето до и бутането на велосипеда с максимална скорост от 6 км/ч. Използването на електрически велосипед струва около 0,05 евро за 100 км. Литиево-йонните батерии осигуряват пробег от 30 до 145 км. Батериите се зареждат до 80% за 1-2 часа*.

 

С най-продавания модел е градският eC03 D7. Другия модел eC01, който е на върха на гамата има версия с автоматична трансмисия. За употреба в градски условия Peugeot Design Lab са разработили AE21, компактен и ергономичен дизайн, както и иновативния eF01 - сгъваем е-велосипед, който може да се сгъне за по-малко от 10 секунди. Като алтернатива на мотопедите са eU01s и eM02s - високоскоростни велосипеди, които достигат до 45 км/ч и са съобразени със законодателството за 50-кубиковите мотопеди.

Facebook коментари