fbpx Електрическият Jaguar I-PACE се справи дори и при -40 градуса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Електрическият Jaguar I-PACE се справи дори и при -40 градуса

Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо зареждане, така и бърза динамика, когато моделът стане наличен за покупка. С възможност за зареждане за по-малко от 45 минути*, с динамиката на спортен автомобил и с практичността на SUV, I-PACE ще бъде идеалният всекидневен автомобил – независимо дали возите до училище, пътувате за работа или дори се борите с минусови температури.
Строго тестван при екстремни терени и температури, I-PACE се справи дори със студовете на Арктика в тестовото съоръжение на Jaguar Land Rover за студени метеорологични условия в Арйеплог, Швеция, при температури от порядъка на -40°C.

Клиентите ще могат да използват електрическата мрежа в дома си, за да подготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътуване. Предварителната климатизация на автомобила осигурява максимален пробег, динамика и комфорт, независимо дали външните температури са смразяващо ниски или екстремно високи. Задаването на предпочитаното време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смартфон Remote APP и е лесно като настройването на аларма.

Jaguar I-PACE ще бъде представен с глобално излъчване на живо в 20:00 часа наше време на 1 март 2018 и ще продължи с премиерата си пред публиката на Автомобилния салон в Женева на 6 март 2018 г.