fbpx Ericsson показва как 5G ще промени начина ни на живот и работа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ericsson показва как 5G ще промени начина ни на живот и работа

CES 2017, Лас Вегас

Ericsson показва как 5G ще промени начина ни на живот и работа

Ericsson ще направи връзката между най-новите технологични иновации и тяхната зависимост от инфраструктурата по време на най-голямото световно изложение за потребителска електроника, CES 2017, което се провежда в Лас Вегас, Невада, от 5 до 8 януари 2017 г. Развивайки своята тема "Превръщането на 5G в реалност", Ericsson ще покаже на посетителите как мрежи, медии и ИТ работят заедно за подобряване на всекидневния ни начин на живот и работа.

Улф Евалдсон, главен стратегически и технологичен директор на Ericsson, сподели: "Иновацията се оценява въз основа на това колко хора могат да я споделят, използват и изпитат. Благодарение на дългата ни и богата история в сферата на свързаността, ние имаме задълбочени познания за взаимовръзката между иновациите и опита. CES винаги е фантастична сцена за иновациите и ние сме изключително развълнувани да споделим най-новите технологии за свързване и 5G с партньори и общите ни клиенти."

На своя щанд, Ericsson ще представи над 30 демонстрации на нови и развиващи се технологии, както и подобреното изживяване на хората, когато изпробват различни неща през най-новите мрежи и платформи. Посетителите на CES ще имат възможност да се насладят на интерактивни спортни изживявания с помощта на висококачествено видео за кола, виртуална реалност (VR) и добавена реалност (AR). Ще бъдат показани и примери за умни градове, умни превозни средства, по-ефективно и автоматизирано производство, свързани гори и трансформационни телевизионни преживявания.

Експертите на място ще покажат как ключовите аспекти от нашия живот като например местоположение, околна среда, сигурност, заетост и персонализация могат да се променят из основи, когато се поддържат от надеждни мрежи, иновативни технологии и медийни средства. Партньори включително Intel, Qualcomm и Volvo Cars ще демонстрират новаторски решения, създадени съвместно с Ericsson.

Ericsson ще демонстрира най-новите възможности на 5G, които скоро ще бъдат внедрени от операторите, включително по-високи честоти, по-ниска латентност, по-голяма плътност, по-ниски енергийни изисквания, значително повишаване на сигурността, разпределение на мрежовите ресурси (network slicing) и cellular for Massive IoT (Internet of Things) технологии.

Ericsson ще използва своите технологии за разпространение и своята експертиза, за да стриймва на живо интервюта от "Ericsson Skybox" за тези, които предпочитат да си останат вкъщи, но все пак искат да са в течение с новините от изложението.

 "Единственият начин, по който ще стигнем до света на 5G, е чрез създаването на сценарии на употреба, които разширяват нашето разбиране за това какво може да се постигне с 5G технологиите, както и чрез осигуряването на реална стойност за потребителите и компаниите," каза Евалдсон.

Facebook коментари