fbpx Ibeco – нова винена дестинация в центъра на София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ibeco – нова винена дестинация в центъра на София

Ibeco – нова винена дестинация в центъра на София

 

Ако сте търсачи на интересни и по-рядко срещани вина, най-новото място в абсолютния център на София Ibeco ще ви предложи избор от над 160 различни вина. А идеята на създателите му е, че всички те са в радиус от 1000 км около столицата ни.

Тук ще откриете непознати вина от Словения, Турция, Гърция, Хърватска, Сърбия, Румъния, Италия, Австрия. По-интересното е, че всички те са участвали в Балканския международен конкурс и повечето от тях са носители на медали от него. Още по-важно е, че преди да решите да си вземете бутилка, може да дегустирате повечето от вината, защото постоянно има отворени бутилки. Спокойно - не са изветрели! Благодарение на уникалната професионална система Bermar виното в отворена бутилка и след това затворена със специална тапа чрез системата, запазва качествата си до две седмици. Именно така любителите на ценни вина могат да изпият само една чаша, без да се налага да си купуват цяла бутилка. Системата се използва най-вече в класните ресторанти и благодарение на нея, през изминалата година в цял свят са изпити над 3 млн. чаши вино.

 

 

В София, създателите на проекта Ibeco Галина Нифору (изп. директор на Балкански винен фестил и конкурс) и Янис Зоис, са убедени, че така ще дадат възможност на почитателите на виното да се докоснат до много различни и квалитетни вина. Освен това всяка седмица те предвиждат тематични винени дегустации в столичното заведение Jasmine, където ще ви разкажат интересни винени истории.

 

И за да попълните съвсем преживяването на вкусовете, в Ibeco може да си изберете и различни специални кафета и чайове, а може да си харесате и някоя от множеството професионални и домашни машини за кафе и чай, които се предлагат в шоурума. Ще видите и истинско кафеено дърво, което дори е завързало плод…:)
Изобщо, заслужава си да поглезите сетивата си.

 

 

 

Facebook коментари