fbpx Форум за успешни фирмени инструменти организира Некст Консулт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Форум за успешни фирмени инструменти организира Некст Консулт

Форум за успешни фирмени инструменти организира Некст Консулт

Най-новите успешни практики и инструменти за бързо повишаване на продажбите и подобряване на обслужването ще представят Salesforce.com, лидер на глобалния пазар за CRM системи, и Некст Консулт, риселър на американската компания за България. Мениджъри и собственици на компания ще могат да разберат повече за платформата, която включва продажби, обслужване, маркетинг, общности, анализи и приложения. С помощта на облачния CRM софтуер на Salseforce.com, доставян по модела SaaS (софтуер като услуга), компаниите могат да увеличат продажбитe, да обслужват клиентите бързо и умно, както и да получат повече възможности от всяко взаимодействие с тях.

Решенията на Salesforce.com позволяват също създаване на „живи” общества от клиенти с мощта на социалните и мобилни технологии. Благодарение на анализите, компаниите получават незабавни отговори, превръщайки данните в информация, а възможността за създаване на собствени приложения осигурява предимство спрямо конкурентите.

Специалисти от Salesforce.com и Некст Консулт ще разкрият пред участниците във форума последни бизнес практики и стратегии, разширяващи конвенционалните CRM системи, прилагани от стотици хиляди компании по света, вкл. и в България. Експертите ще представят също новости в обслужването и продажбите, както и успешно реализирани проекти в България. Събитието е отворено за представители на бизнеса и медиите, но се изисква регистрация.

Форумът ще се проведе на 18 март (сряда) 2015 г. от 9:00 ч. в София Хотел Балкан, зала Средец. За регистрация http://event.next-consult.com/

Facebook коментари