fbpx HR специалисти бяха отличени за постижения през изминалата година | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

HR специалисти бяха отличени за постижения през изминалата година

Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) награди най-успешните професионалисти и проекти в сферата на човешките ресурси през изминалата 2015 г.

Осмото издание на конкурса за Годишните HR награди на БАУХ включва седем категории. Жури от девет експерти с богат опит оцени кандидатурите и определи победителите.

В каегорията най-добър HR проект на голяма компания наградата отиде за Райфайзенбанк България за проекта им за цялостна трансформация на управлението на човешките ресурси в организацията.

HR консултантки проект/инструмент на годината - Светлана Вълева и Надежда Данабашева, HR консултанти за проекта им за GfK

България. Проектът е чудесен пример за творчески, иновативен под-

ход към един иначе съвсем стандартен инструмент при подбора на нови служители – интервюто за работа.

Призът за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса за 2015 г. отиде при Консорциум от компании—Асарел Медет, Аурубис България, ДЗИ, КонтурГлобал Марица Изток 3, Овергаз Инк, Солвей Соди, ТехноЛогика, ЧЕЗ България с координатор Българска мрежа на Глобалния договор на ООН за проекта “Гордея се с труда на моите родители”

Проектът се реализира от 23 компании в 16 бранша, в осем града в страната. В неговите рамки до момента пред 875 деца в реална среда—на работните местана техните родители, са представени 106 професии.

HR изгряваща звезда на годината получи Милен Великов, специалист Човешки ресурси, Актавис

През изминалата година Милен Великов стана първият HR специалист, сертифициран по стандартите на Българската асоциация за управление на хора.

Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер нагодината - Александра Мирчева, член на Съвета на директорите и председател на Съвет Корпоративни политики, ВМ Финанс Груп.