fbpx Главният редактор Ина Георгиева с приз "Дама на годината" 2016 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Главният редактор Ина Георгиева с приз "Дама на годината" 2016

Главният редактор Ина Георгиева с приз "Дама на годината" 2016

По време на елегантна церемония, главният редактор и издател на списанието ни Ина Георгиева получи престижната награда за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2016 в категорията „Журналистика“.

За осми пореден път на 18 март 2016 г в бална зала „Монтесито“ в столицата бяха раздадени годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2016. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. „Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото“, споделят организаторите.

„За мен е голяма чест и отговорност да получа тази награда и съм благодарна на журито и организаторите, че са оценили постиженията на моята медия“, сподели Ина Георгиева. „Приемам я като признание за журналистическата работа на всички мои колеги“.

Над 200 дами бяха кандидатстваха в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

Събитието подкрепи благотворителната кампания „I am beautiful”. Фотографии, дело на Теди Грозданов бяха продадени на търг. Пред неговия обектив застанаха “Мисис България” 2015 – Венета Славова , Дони Василева –“Grandma Universe” 2016, “Супер модел на България” – Джулиана Гани , “Мис Силикон” – Габриела Попова и певицата Бони.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина на Мидалидаре Естейт представени от сомелиера Мишо Марковски и Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“.

В категория „Строителство и архитектура“ наградата получи Александра Терзиева от фирма “Papadopulos Stone”, която управлява фирмата заедно със своя съпруг. Фирмата внася и произвежда изделия от естествен камък в собствената фабрика.

Пламена Сиракова от “Vikis Hydraulics” получи приза в категория “Собствен производствен бизнес“. Фирмата, основана през 1989 от баща й се занимава с металообработване и производство на хидравлични цилиндри и компоненти за различни видове техника.

В Категория „Най-добро представителство на международна марка“ наградата получи Ваня Цолова, представител за България на италианския дизайнер Sandro Ferrone.

Ваня Цолова от 25 години е в частния сектор и със съпруга си притежават холдинг от 10 работещи компании в различни сектори.

Ваня Гергова, собственик на сватбена агенция “Ваня Стил" бе отличена в категорията „Най-добър организатор на ивенти“ .

В категорията „Медицина, красота и естетика“ наградата бе присъдена на „Spectro Aesthetics”. Висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и

В Категория „Благотворителност“ приза отида за благотворителните кампании организирани от „КГБ – Клуб на готините баби“, подпомагащи студенти в неравностойно положение. Наградата получи Дони Василева.

Даринка Кръстева, собственик на туристическа агенция „Дари Травел“ получи приза в категория „Най-лоялен партньор”

За трета година се дава награда за силните мъже на България – Mr. of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Носител тази година е Траян Божилов - половинката на Мисис България Вики Божилова.

снимки: Валери Захов - BiNet TV